KURUMSAL SATIŞ

Tatlı tercihinde, geçmişten gelen güçlü varlığıyla herkesin damak zevkine uyan formu ve içerikleri sayesinde vazgeçilmez olduğu kanıtlanan baklava günümüz lezzet anlayışında sağlam bir yer tutuşa sahiptir. Taşaoğlu Baklavaları olarak biz de geçmiş formunu koruyarak ve daha değer katarak, baklavayı günümüz koşullarında daha doğru seçeneklerle hızlı ve istenilen yerde ulaşılabilir hale getirmeye çalıştık. Baklavayı nasıl bilirsiniz? İçerik olarak neler kullanıldığından haberiniz var mı? Baklava üretim sürecine tanık oldunuz mu?? En iyi baklavayı nasıl anlarsınız? Gibi sorular size sorulduğunda bunun cevabını bilmenize gerek kalmayacak farkındalıkla yaklaşan tek markayız. Lezzetin bir bedeli olmalı ama bu bedel sadece müşterinin cebine odaklı olmamalı. Size katlanabileceğiniz daha uygun bedelle birinci kalite ve orijinal tat alma fırsatı sunuyoruz. Özenle seçilen tüm ürünlerden sonra oluşan muazzam tat'a bir kat daha tat kattık. Baklavayı sadece tatlı olmaktan çıkarıp, yeni çağın ruhuna uygun ,değişen teknolojik koşullara entegre, ulaşılabilirliği rahat,üretim süreci şeffaf ve en önemlisi tamamen organik bir tat sunuyoruz. Nasıl bir un kullanıyoruz! Yufkaların açılmasında kullanılan un, Harran Ovası'nın toprağında yetişen ve diğerlerine göre daha sert olan buğdaydan yapılmaktadır.Bu şekilde yapılmalıdır ki, yufka hem daha ince ve süratli açılsın, hem de kolay kolay yırtılmasın. Ve bundan daha da önemlisi ise kalori olarak düşük ve stabil bir yapıyı sizlere sunmak istiyoruz. İşte bu şekilde Baklavayı sert buğday unuyla açarak, yüz gramlık hamur yumağını boyu iki metre, eni ise yüz kırk santimetre olacak şekilde inceltiyoruz. Buğdayımızı sadece bir üreticiden alıyoruz çünkü lezzetimizin ve sizin damak tadınızın değişmemesini önemsiyoruz. Taşoğlu Baklavaları size en iyi hizmeti sunmak için söz verdi..